Voedingsconsulent voor blijvend afvallen in gemeente Roerdalen

Ben je op zoek naar leuke tips of wil je meer informatie over verschillende onderwerpen? Laat je inspireren door de diverse blogs.

RECENTE BLOGS

Jouw voedingscoach

Hoi, mijn naam is Linda Duineveld, jouw voedingscoach van FierVitaal. Ik help je graag op weg naar een gezonde balans tussen voeding en gewicht.

Voedingsconsulent Roerdalen Linda helpt je met verantwoord afvallen

Persoonlijk advies op maat

Je kunt op mij vertrouwen

Mijn naam is Linda Duineveld, jouw voedingsdeskundige en PS. food & lifestyle-coach. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Wij wonen in Melick, gemeente Roerdalen. Mijn hobby’s zijn wandelen met onze Berner Sennen, koken en ik ontwerp en maak tassen.

Eten en gewicht spelen mijn hele leven al een belangrijke rol. Ik ben Bourgondisch opgegroeid en vind eten heel gezellig, maar daarentegen wil ik er voor zorgen dat ik er goed uit zie en vooral gezond blijf, dat de verhouding klopt. Ik heb veel gesport en ben altijd geïnteresseerd geweest in wat voor invloed voeding heeft op je lichaam.

Daarnaast word je als vrouw geconfronteerd met allerlei lichamelijke veranderingen die ontstaan na de zwangerschap en tijdens de overgang, en bovendien worden we in onze maatschappij steeds meer op de feiten gedrukt dat gezonde voeding een positieve invloed heeft op onze gezondheid.

Een goede balans tussen voeding en gewicht

Dat kun jij ook!

Mij is het gelukt een goede balans te vinden tussen voeding en gewicht. Een balans die ervoor zorgt dat je lekker in je vel zit, en daar ben ik natuurlijk trots op. Vanuit deze trotsheid en interesse in voeding en gewicht, ben ik gestart met mijn nieuwe passie en heb ik het bedrijf FierVitaal opgericht, dat tevens een officieel PS. food & lifestyle center is.

Bij mij kun je terecht voor een persoonlijk voedingsadvies. Tijdens een vrijblijvend intake worden je wensen en doelen duidelijk. Vervolgens maken we een plan op welke manier we het doel gaan realiseren en gaan inpassen in je dagelijkse leven. We onderscheiden hierin twee trajecten; voedingsadvies volgens het programma van FierVitaal en voedingsadvies volgens het programma PS. food & lifestyle.

Ik wacht niet met trots zijn op mezelf tot ik mijn doel heb behaald. Ik ben trots op elke stap die ik zet!

Trots zijn op wie je bent

Ben jij al FierVitaal?

Ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit en trots kunt zijn op wie je bent, dat is mijn missie. Een gezonde balans tussen voeding en gewicht. Inmiddels heb ik geleerd dat dat prima samengaat.

En dat wil ik jou ook leren! Ik ben er om jou te motiveren en te inspireren naar je te behalen doel. Ik leer je bewuste keuzes te maken. Met mijn persoonlijk advies ga je op weg naar een blijvend resultaat!

Ik weet zeker dat je trots gaat zijn!

Gezonde balans tussen voeding en gewicht

Vraag nu een intake aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Lees hoe anderen het hebben ervaren

Een betere coach had ik niet kunnen treffen. Je merkt dat Linda je echt wil helpen om je doel te bereiken. Ze is heel betrokken. Ze geeft ook goede tips om de lastige momenten door te komen en helpt je om het geheel te zien als het iets minder gaat.

Donique
Slank 50 worden!

Zij kennen het geheim al.
Word jij ook een succesverhaal ?

Mijn ervaringen

Handig voor jou!