Voedingsconsulent voor blijvend afvallen in gemeente Roerdalen

Ben je op zoek naar leuke tips of wil je meer informatie over verschillende onderwerpen? Laat je inspireren door de diverse blogs.

RECENTE BLOGS

Wat is PS. Food & Lifestyle?

PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PS. food & lifestyle voedingscoach.

Nu is het moment: Go for it!

FierVitaal werkt met het PS. food & lifstyle afslankprogramma

PS. food & lifestyle is door diëtisten ontwikkeld. Het is een effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma dat een snel en langdurig resultaat geeft. Een afslankprogramma waarbij je gewoon lekker kunt blijven koken, gezellig met je gezin mee kunt eten en toch ook afslanken. Het is een manier van afslanken die je makkelijk kunt volhouden, zonder honger gevoel en jojo-effect. Uiteraard onder mijn persoonlijke begeleiding. Deze is er op gericht om je streefgewicht te behalen en te behouden.

Vraag nu een intake aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Hoe werkt PS. food & lifestyle?

Het programma kent drie fases. In elke fase werk je toe naar een doel. Per dag eet je drie hoofdmaaltijden en twee tot drie tussendoortjes. Tussen elk eetmoment zit ongeveer 2,5 uur. Zo leer je dus al vanaf dag een regelmatig te eten. In deze fases maak je gebruik van PS. food & lifestyle producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt op deze manier aan een gezonde levensstijl. Je gaat dus niet minder eten, maar wel anders!

De producten van PS. food & lifestyle bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermassa behouden blijft. Hierdoor blijft je stofwisseling op peil, dat belangrijk is om op de lange termijn ook op gewicht te blijven.

Het assortiment van PS. food & lifestyle bestaat uit meer dan 140 koolhydraatarme producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, met volop variatie! Deze worden aangevuld met groenten, vlees of vis, meteen al vanaf de 1e fase.

De voordelen van PS. food & lifestyle op een rij:

Je eet koolhydraararm en zeer eiwitrijk. Hiermee verlies je vet en geen spiermassa.

Je hebt geen honger, omdat je 6 eetmomenten hebt en je suikerspiegel hierdoor stabiel blijft.

Je hebt direct resultaat, met PS. food & lifestyle kun je 0,5 tot 1,5 kilo per week afvallen.

PS. food & lifestyle is goed in te passen in het dagelijkse leven, ook met een gezin.

Met het PS. food & lifestyle kookboek en de recepten op de site kun je genieten van gevarieerd en lekker eten.

Met keus uit ruim 140 producten zit er altijd iets lekkers bij en alle maaltijden zijn eenvoudig te bereiden.

Fase 1: Strikte fase

In deze fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

Doordat je nu weinig of beperkt koolhydraten en suikers eet, zal je lichaam overschakelen op vetverbranding (ketose) om zo de benodigde energie te verkrijgen. Hierdoor zal je in deze fase snel vet verbranden en het grootste gedeelte van je overtollige kilo´s verliezen 80%.

Fase 2: Overgangsfase

In deze fase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PS. food & lifestyle producten vervangen door gewone voedingsproducten.

In deze fase ga je geleidelijk meer koolhydraten eten in de vorm van fruit en brood. Je zal de laatste overtollige kilo’s kwijtraten en het gewenste streefgewicht bereiken.

Fase 3: Stabiliseringsfase

In deze fase blijf ik je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PS. food & lifestyle en worden aardappelen, rijst en pasta weer aan het menu toegevoegd.

In deze laatste (stabilisatie) fase leer je gezond te eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden.

Wat zijn de kosten van PS. food & lifestyle?

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk je gewenste doel te bereiken. Dat is voor iedereen anders. Het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Een PS. food & lifestyle maaltijd kost gemiddeld €2,60. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt gebruik je 3 tot 6 producten per dag. In de volgende fase bouw je het aantal PS. food & lifestyle producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding. Ik begeleid je nog een jaar zodat je je streefgewicht behoud. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding te nemen, om geen jojo-effect te krijgen.

Een slimme start

Je start met een starterspakket met 7 dagdoosjes met een variatie aan producten. Zo krijg je een goede indruk van het assortiment en ontdek je welke producten je lekker vindt. Verder bevat het starterspakket:

Een variatie aan maaltijden.

Acido Slim (mineralen supplement).

Shaker.

Informatiemapje met daarin o.a. een weekmenu gebaseerd op de producten uit het starterspakket.

Bovendien ontvang je gratis het PS. food & lifestyle kookboek “Koolhydraatarm genieten” met heel veel heerlijke heerlijke recepten t.w.v. 14,95.

Dit pakket is voor ca. 7 dagen en kost €159,00.

Na het starterspakket

Na het starterspakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de producten die jij lekker vindt en bij jou passen. Heb je 5 producten per dag nodig, dan ben je 13 euro per dag en tussen de 85 en 95 euro per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt. Vanaf fase 1b ga je minderen met producten, waardoor de kosten geleidelijk minder worden.

Persoonlijke coaching

Aan de hand van het PS. food & lifestyle programma help ik jou bij het bereiken van jouw ideale gewicht. In de eerste fase bestaat de coaching uit wekelijkse consulten van ongeveer 20/30 minuten.

Daarna gaan we naar twee wekelijkse en maandelijkse consulten. Wanneer net gewicht bereikt is, blijf ik je nog een jaar coachen. Dit om jou te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.

Lees hoe anderen het hebben ervaren

Een betere coach had ik niet kunnen treffen. Je merkt dat Linda je echt wil helpen om je doel te bereiken. Ze is heel betrokken. Ze geeft ook goede tips om de lastige momenten door te komen en helpt je om het geheel te zien als het iets minder gaat.

Donique
Slank 50 worden!

Zij kennen het geheim al.
Word jij ook een succesverhaal ?