Voedingsconsulent voor blijvend afvallen in gemeente Roerdalen

Ben je op zoek naar leuke tips of wil je meer informatie over verschillende onderwerpen? Laat je inspireren door de diverse blogs.

RECENTE BLOGS

Voedingsadvies op maat

Bij mij kun je terecht voor persoonlijk voedingsadvies, afgestemd op wat bij jou hoort. Samen gaan we kijken naar een verantwoord eetpatroon voor een gezonde balans.

Met een persoonlijk voedingsadvies krijg je het beste resultaat.

Voor iedereen is het goed om gezond te leven

Ook gezond eten hoort daarbij. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want we worden elke dag blootgesteld aan allerlei verleidingen en ook de tijd nemen om gezonde keuzes te maken schiet er in onze gehaaste maatschappij weleens bij in. Ben je met de beste bedoelingen weer begonnen hierin vorm te geven, lukt het je toch weer niet om het vol te houden.

Herken je jezelf hierin? En wil je aan de slag met een gezonde leefstijl? Dan kan FierVitaal wel iets voor jou betekenen. Bij mij kun je terecht voor persoonlijk voedingsadvies, afgestemd op wat bij jou hoort. Samen gaan we kijken naar een verantwoord eetpatroon voor een gezonde balans. Daarbij is verandering van gedrag belangrijk om die balans te kunnen vasthouden. Deze verandering heeft tijd nodig en dat lukt niet van vandaag op morgen.

Ik ben de stok achter de deur die jou gaat begeleiden om de juiste balans te vinden naar een FierVitaal leven.

Voedingsadvies en coaching bij FierVitaal
Persoonlijk advies

In een gesprek kijken we eerst naar wat je doel is en waar je aan zou willen werken maar ook waarom je hieraan wilt werken. Ook wordt er een analyse gemaakt van je gezondheid op dit moment. We maken een persoonlijk plan, waarbij we de vraag stellen: “wat moet er vandaag veranderen om ervoor te zorgen dat het morgen beter gaat”?  Ik geef je inzichten gericht op voeding volgens de schijf van vijf, waarbij je niet minder gaat eten, maar wel anders. Middels bewustwording van wat je eet en hoeveel je eet werken we naar je persoonlijk doel.

Voedingsspecialist voor overgewicht
Blijvend resultaat

Wil je een blijvend resultaat behouden zullen de veranderingen een dagelijkse gewoonte moeten worden. Hoe ga je om met allerlei verleidingen die je tegen gaat komen. Wellicht is er ook een rol voor je omgeving weggelegd. Ik ga je coachen en ondersteunen om de juiste keuzes te maken. Daarnaast bekijken we op welke manier beweging je zou kunnen helpen om  de balans vast te houden. Niets zullen we uit de weg gaan om je naar een hoger energieniveau te brengen. Die heb je nodig om door te zetten naar een blijvend resultaat. Wanneer je je einddoel steeds voor ogen houdt en gemotiveerd blijft, kun je veranderen en kun je je nieuwe gewoontes eigen maken.

Ik vind het belangrijk dat je trots kunt zijn op wie je bent en hoe je je voelt.

Meer vitaliteit

en een gezonde leefstijl

FierVitaal staat voor meer vitaliteit. Het belang voor een gezonde balans tussen voeding en gewicht. Is die balans op orde, heb je meer energie en heeft het een positief effect op je mindset. Je zult dan ook de juiste keuzes blijven maken. Je zelfvertrouwen stijgt en je zult trots zijn op wie je bent en hoe je je voelt. Jij bent dan helemaal FierVitaal.

Voedingsadvies voor blijvend afvallen

Vraag nu een intake aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Voedingscoach Roerdalen voor blijvend gewichtsverlies

Waarom kiezen voor FierVitaal

Een gezonde Samenwerking

Ik geef je een persoonlijk advies op maat, en ik zal je aanmoedigen en motiveren om je doel te behalen. Ik geef je de handvaten en kennis om de juiste balans te vinden in je dagelijkse leven. Een balans en resultaat waar je trots op gaat zijn.

Je gewicht blijft stabiel, ook na het afvalllen.

1-op-1 coaching voor het beste resultaat.

Handig in te passen in het dagelijkse leven.

Lees hoe anderen het hebben ervaren

Een betere coach had ik niet kunnen treffen. Je merkt dat Linda je echt wil helpen om je doel te bereiken. Ze is heel betrokken. Ze geeft ook goede tips om de lastige momenten door te komen en helpt je om het geheel te zien als het iets minder gaat.

Donique
Slank 50 worden!

Zij kennen het geheim al.
Word jij ook een succesverhaal ?

Handige tips op social media

Leuk om te weten

Op Instagram en Facebook vertel ik je nog meer over FierVitaal. Tips, ideetjes en ervaringen worden gedeeld en ik neem je graag mee in mijn dagelijkse werk als voedingscoach.

Handige tips op social media over voeding en afslanken